Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - Βλάσης Λινάρδος (Πιλάλας)

1


Από τις πιό χαρακτηριστικές μορφές της περιοχής.
Ο Βλάσης, ήταν από τους καλύτερους μηχανικούς της πολεμικής αεροπορίας με πλούσια δράση στον πόλεμο της Κορέας, μέχρι το ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του που τον "άφησε" έτσι όπως τον γνωρίσαμε εμείς οι νεώτεροι. Μεγάλος ήταν ο "κίνδυνος" παρεξήγησης για όποιον δεν τον ήξερε, και τα διάφορα περιστατικά με αγνώστους έχουν αφήσει "ιστορία" με τις μνημειώδεις και "δηλητηριώδεις" πολλές φορές ατάκες του. Ήταν πάντα θυμωμένος ή "χαλί να τον πατήσεις", πολλές φορές του μιλούσες και δεν απαντούσε, άλλες φορές σε φώναζε από μακρυά για να σε χαιρετήσει. Πάντα, δεν υπήρχε ποτέ κάτι ενδιάμεσο. Ποτέ όμως δεν πείραξε κανέναν. Μας λείπει πολύ.
(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ)
Φωτογραφία ντοκουμέντο. Δεκαετία 70, ο Βλάσης σε επίδειξη ποδοσφαιρικής τεχνικής

Έτσι τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι της ηλικίας μου

Η κάρτα του Βλάση, 45.000 δραχμές ήταν αστρονομικό ποσό την δεκαετία του 70, όχι δεν βρέθηκε γυναίκα ποτέ και "έφυγε" μόνος και σχετικά νωρίς.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΗ ΕΔΩ



Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2009

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το αρχείο του Νίκου Καρνασιώτη - Βλάσης Λινάρδος (Πιλάλας)"
kARTson είπε...

Τελικά, όταν είναι γνήσια μία φωτογραφία, συγκινεί και αγγίζει τα σύνορα της ποίησης και η ποίηση είναι μία πόρτα ανοιχτή.


28 Οκτωβρίου 2009 στις 12:13 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator