Τους πνίγουν τα σκουπίδια στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας!

0


Υπάρχουν πολλές καταγγελίες από κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος του Κ. Διμηνιού καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τα σκουπίδια. Σε ζητήματα καθαριότητας όπως αναφέρουν η κατάσταση είναι τραγική.



Υπάρχουν πολλές καταγγελίες από κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος του Κ. Διμηνιού καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα σε ότι έχει να κάνει με τα σκουπίδια. Σε ζητήματα καθαριότητας όπως αναφέρουν η κατάσταση είναι τραγική.
Το ίδιο θέμα αναφέρει σε δηλώσεις του και ο τοπικός πρόεδρος Κ. Διμηνιού κ. Δριτσόπουλος ο οποίος επιρρίπτει για ακόμα μία φορά τις ευθύνες στους αρμοδίους του τμήματος καθαριότητας. Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Δριτσόπουλος είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του στο τελευταίο προσυμβούλιο στο Κιάτο λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους!
Φανερά ενοχλημένος ο τοπικός πρόεδρος
Ο τοπικός πρόεδρος του Κ. Διμηνιού κ. Δριτσόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρει: «Η κατάσταση με τα σκουπίδια στο Κ. Διμηνιό δεν πηγαίνει άλλο! Υπάρχουν σκουπίδια παντού. Που είναι και τι κάνουν οι υπεύθυνοι και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Λεονάρδος; Τέτοιες μέρες και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Για το θέμα αυτό εξέφρασα την έντονη δυσαρέσκειά μου στο τελευταίο προσυμβούλιο.
Η δικαιολογία που υπήρχε από τη δημοτική αρχή είναι ότι δεν υπάρχουν οδηγοί για το λόγο αυτό παρατηρείται αυτή η εικόνα. Ποιος θα δώσει λύση σε αυτό το θέμα»;
www.isthmos.gr




Bookmark and Share
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 03, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τους πνίγουν τα σκουπίδια στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator