"Λανθασμένα χαρακτηρίστηκε πανδημία ο ιός H1N1"

0


"Λανθασμένα χαρακτηρίστηκε πανδημία ο ιός H1N1"

Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, με πρωτεργάτη τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ ζητούν την άμεση σύσταση επιτροπής που θα ξεκινήσει έρευνα για να διαλευκάνει αν όντως τα δεδομένα που ισχύουν όσον αφορά στη γρίπη συνιστούν την κήρυξη πανδημίας.
Ο Βόνταργκ, ο οποίος είναι επιδημιολόγος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι λανθασμένα χαρακτηρίστηκε πανδημία  ο ιός H1N1 και ότι όλα αυτά έγιναν υπό την πίεση των εργαστηρίων.
Το μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης δήλωσε ότι η επιτροπή που θα συσταθεί θα διερευνήσει τις επιπτώσεις και το κόστος της πανδημίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και με ποια στοιχεία ο ΠΟΥ έκρινε ότι πρόκειται για πανδημία.
Ο κ. Βόνταργκ καταγγέλλει ότι τα εργαστήρια υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού και ότι εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων.
Star.gr
Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Λανθασμένα χαρακτηρίστηκε πανδημία ο ιός H1N1""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator