Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...!!!

3


Όταν θες να λέγεσαι ηλεκτρονική εφημερίδα θα πρέπει να είσαι στο δρόμο και να κάνεις ρεπορτάζ, αυτή είναι η υποχρέωσή σου σαν εφημερίδα και ΟΧΙ να "γλείφεις"  τους παπάδες τους δημάρχους και τους βουλευτές κατά το δοκούν.
Έλεος πιά....
Πως αντιλαμβάνεστε την ενημέρωση ;;;
Πως ακριβώς εννοείτε την δημοσιογραφία κάποιοι που θέλετε να λέγεστε ενημερωτικά blogs ή (και) ηλεκτρονικές εφημερίδες ;;;
Μέχρι πότε θα τους γλείφετε ;;;


ΣΧΟΛΙΟ:  
ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ...."ΝΗΣΙ" !!!!!

Υ.Γ. ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ Η "ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΤΑΝ  (και αν)  ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2010

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...!!!"
Χρηστος Πολιτης είπε...

Νοούμε, νοούμε και αηδιάζουμε...
Το σχόλιό μου για τον ΡυπογένηPress στην σχετική ανάρτηση εδώ: http://xristospolitis.blogspot.com/2010/12/blog-post_22.html


22 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:23 μ.μ.
A.N. είπε...

θα σταματήσουν όταν θα πάψουν να ...εξαγοράζονται ως συνειδήσεις ...και ως πένες..... Όταν η ατιμία δε θα κοστολογείται......και η "τιμή.." θα είναι ανεκτίμητη....!!!!!


22 Δεκεμβρίου 2010 στις 8:28 μ.μ.
SC είπε...

Πουλημένες πένες και αυτός και η "κυρία" της ενημέρωσης που έβγαλε σελίδα παραμονές των δημοτικών εκλογών. Προφανείς οι λόγοι, τυχαίο ;;; δεν νομίζω.


22 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:58 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator