Ράλυ Ακρόπολις (άλλη μια χαμένη ευκαιρία)

2


Προφανώς όλοι αυτοί που γράφουν για τη "μεγάλη ευκαιρία" της Κορινθίας που θα "προβληθεί" μέσα από τον αγώνα, δεν παρακολουθούν από κοντά το πρωτάθλημα, δεν έχουν ιδέα από διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους, και φυσικά δεν έχουν παρακολουθήσει μεγάλη διοργάνωση εκτός συνόρων.
Μπορεί κάποιος από αυτούς να μου πει για τα οφέλη της Ολυμπιάδας του 2004 και για το πως εκμεταλλευτήκαμε αυτή την τεράστια ευκαιρία????
ΟΧΙ, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για αυτό.
Πέρασε κανείς σας από το ΟΑΚΑ το τελευταίο καιρό να δει πως μαράζωσε???
Πέρασε κανείς από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να δει σε τι κατάσταση είναι???
Για ποια "μεγάλη ευκαιρία" μιλάτε???
Τις μεγάλες ευκαιρίες πρέπει να ξέρεις να τις εκμεταλλεύεσαι
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Υ.Γ.
Προς όλους τους θριαμβολόγους:(Δημάρχους, Προέδρους, Παρ'αυτώ, Παρατρεχάμενους, κλπ)
ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ???, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ...TA ΠΕΙΤΕ ( ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ )
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2009

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ράλυ Ακρόπολις (άλλη μια χαμένη ευκαιρία)"
Agriada είπε...

Αγαπητέ κ. Αναγνωστόπουλε, ελπίζω να μην αναφέρεστε στην δική μου ανάρτηση με θέμα Ραλι Ακρόπολις & Κορινθία (http://agriada.blogspot.com/2009/06/rally-acropolis.html).

Η αποτίμηση της εκδήλωσης δεν μπορεί να γίνει ακόμη και τα αποτελέσματα- θετικά ή αρνητικά- θα διαφανούν στο προσεχές μέλλον.
Συμφωνώ μαζί σας περί χαμένων ευκαιριών αλλά διαφωνώ ελαφρά, ότι όταν καποιος ή κάποιοι έχουν πρόθεση να μάθουν, τότε ποτέ δεν είναι αργά.

Φιλικά
Αγριάδα


13 Ιουνίου 2009 στις 5:46 μ.μ.
κωστας είπε...

Αντιθέτως αγαπητέ, συμφωνώ απόλυτα με το αρθρο σας.


13 Ιουνίου 2009 στις 8:34 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator