Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ - ΕΦΥΓΕ ΤΡΟΧΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0


truck 
ΕΦΥΓΕ ΤΡΟΧΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
Σήμερα το πρωί (24/3/10) και ενώ ένα φορτηγό του Δήμου εκτελούσε υπηρεσία καθαριότητας αποκόπηκε ο πίσω αριστερός τροχός. Προκλήθηκε μεγάλος κίνδυνος εκτροπής του οχήματος αλλά και σύγκρουσης του φορτηγού είτε του ανεξέλεκτου τροχού με διερχόμενο όχημα. Πραγματικά ένα απίστευτο γεγονός που μόνο από τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων θα μπορούσε κάποιος να περιμένει. Μέχρι σήμερα ακούγαμε από τους αρμόδιους ότι ο δήμος απέκτησε σύγχρονο στόλο οχημάτων με προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου και δεν είχε οδηγούς. Τώρα που απέκτησε οδηγούς κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Αξιοσημείωτη όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες είναι η απουσία διακριτής πινακίδας κυκλοφορίας στο πίσω μέρος του οχήματος αλλά και η κακή κατάσταση και της καρότσας και των μηχανικών μερών.
Η δημοτική Αρχή κάθε ημέρα προσπαθεί με τον πλέον πειστικό τρόπο να αποδείξει την ανευθυνότητά της και το πόσο επικίνδυνη είναι. Μετά την κατάρρευση του τοιχείου του Μεγάλου Βάλτου έφυγε η ρόδα από το φορτηγό και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Πολλά ερωτήματα εγείρονται σχετικά με το συμβάν.
Γιατί έφυγε ο Τροχός;
Που, πότε, και πόσο πληρώνονται οι συντηρήσεις των οχημάτων.;
Eίχε πινακίδα το φορτηγό και αν ναι γιατί δεν διακρίνεται;
Ηταν ασφαλισμένο αυτό και τα υπόλοιπα οχήματα, όπως ο νόμος προβλέπει;
Τα παθήματα του παρελθόντος δεν γίνονται ποτέ μαθήματα;
Υπάρχει η ελάχιστη ευαισθησία για την ασφάλεια των υπαλλήλων του Δήμου μόνιμων η περιοδικών;
Μήπως επιτέλους έφτασε η ώρα αντί οι επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια αιρετοί υπεύθυνοι να κομπορημονούν να παραιτηθούν;

(Γραφείο τύπου της Ανανεωτικής Κίνησης Σικυωνίων)

sfedona.gr


Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ - ΕΦΥΓΕ ΤΡΟΧΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator