Κορινθιακή "δημοσιογραφία" 2 (Οι "εκλεκτές κυρίες" του Diogenis press διάλεξαν για σας....)

5



Οι πτυχιούχοι ανώτατων σχολών και πολυτεχνείου καθώς και οι "εκλεκτές κυρίες" του Diogenis press  διαλέγουν και γράφουν για σένα βρε κουτό, μην ανησυχείς.

(πάντως για να τα λέμε όλα, ένας που γράφει σοβαρά εκεί, κάνει μπαμ κυριολεκτικά)
Υ.Γ. ανθρώπινο δεν είναι να γελάω με κάτι τέτοια ????
ΠΗΓΗ:
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2010

5 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κορινθιακή "δημοσιογραφία" 2 (Οι "εκλεκτές κυρίες" του Diogenis press διάλεξαν για σας....)"
Ανώνυμος είπε...

χαχαχα πολυ καλο ευγε


31 Μαΐου 2010 στις 9:00 π.μ.
ΑΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ είπε...

Ο κύριος Λάμπρου και η παρέα του έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε ηλίθιους...
Τάχα μου έχουν πτυχία ανωτάτων ντε και καλά σχολών...τάχα μου είναι εκλεκτές οι κυρίες που διαλέγουν και δώστου παπαρδέλες να περνά η ώρα και να λέμε ότι έχουμε κάνει έργο......
Και μετά παραινέσεις σε σένα και φιλικά απαντήσεις σε όποιον τους γράψει σχόλιο,μην τυχόν και θιχτούν οι "δημοσιογράφοι" και πάρει και την κατρακύλα το επάγγελμα...
Τούς φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει.
Εκείνο που με κάνει και γελάω πιο πολύ πάντως είναι όταν κάνουν ρεπορτάζ,,,,ξέρεις με όλες τις απόψεις κτλ
Δεν είναι βέβαια μόνο ο Λάμπρου, είναι ΟΛΟΙ .
Βολεμένοι, άσχετοι,και φυσικά με απλωμένο χέρι σε κάθε ευκαιρία
( δημοτικές , βολευτικές, ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ, ΚΑΖΙΝΟ, και σε άλλες πολλές περιπτώσεις...)
Λίγα λέω και περιμένω να αρχίσει διάλογος για να πούμε και άλλα ονόματα και να μην την πληρώνει ο Λάμπρου που τουλάχιστον δέχεται κριτική και μερικές φορές την δημοσιεύει....
Κύριε Λάμπρου τις ευλογίες του κκ.κ.κ.κ. μητροπολίτη μας ( γλιάψ) να έχετε.....


31 Μαΐου 2010 στις 2:46 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

λέτε τα πράγματα με τ ονομά τους, πολύ καλά κάνετε, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει κουβέντα για την κορινθιακή "δημοσιογραφία", τα σέβη μου. αλεξάνδρα


31 Μαΐου 2010 στις 4:08 μ.μ.
ΑΜΑ ΑΜΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΩ
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ή €€€€€ ή γλιαπς γλιουπς μηπως παρουμε κανενα €€ ΠΕΦΤΕΙ ΕΔΩ:


Κέρδισε τα 30.000 της κλήρωσης Mega Jackpot
Posted on 31.5.10 by diogenis


Μια επίσκεψη αρκεί για να σε «αγγίξει» η τύχη

Η κ. Αικατερίνη Παναγιωτάκη ήταν η τυχερή νικήτρια της κλήρωσης Mega Jackpot της 20ης Μαΐου 2010, κερδίζοντας το ποσό των € 30.000.
Σημειώνεται ότι το μήνα Απρίλιο η θεά τύχη χαμογέλασε σε 70 επισκέπτες, οι οποίοι κέρδισαν 1,74 εκατομμύρια ευρώ σε Jackpot άνω των €15.000. Συνολικά, από όλα τα Jackpots μοιράστηκαν 19 εκατομμύρια ευρώ.
Το παιχνίδι συνεχίζεται με καθημερινές κληρώσεις μετρητών Super Jackpot μέχρι και 40.000 ευρώ και Mega Jackpot στις 10 Ιουνίου, με κέρδη από 25.000 έως 250.000 ευρώ.
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!
Οι κληρώσεις Super Slot Mystery Jackpot, μοιράζουν τώρα κάθε μέρα, στα ξαφνικά και χωρίς κανένα συνδυασμό, μέχρι και 10.000 ευρώ. Επίσης, ένας ακόμη υπερτυχερός θα φύγει από το Club Hotel Casino Loutraki στις 2 Ιουνίου, κρατώντας τα κλειδιά μιας πολυτελούς Mercedes C Class 180.


31 Μαΐου 2010 στις 6:39 μ.μ.
ΝΑ κι αν απαντησουν ΝΑ κι αν δεν απαντησουν είπε...

Έχει δίκιο ο Κώστας που μιλάει για δημοσιογραφία τύπου σλουρπ σλουρπ


31 Μαΐου 2010 στις 10:34 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator